Workshops

Altijd al eens graag eens willen weten hoe een professionele barista een perfecte koffie of thee bereidt? Tijdens onze workshops leert u de geheime kneepjes van het vak kennen. U beleeft – en proeft! – de verschillende zetwijzen van koffie. En weet voortaan ook hoe u een perfecte cappucino moet maken. Want hoe bepaal je nu precies wanneer melk bij het opschuimen zijn optimale vorm heeft? Antwoord: aan het geluid dat de melk maakt in het kannetje. Het is wel even oefenen…

Eindeloos méér mogelijkheden

Onze winkel en keuken stellen we graag beschikbaar aan wie hem wil gebruiken voor eigen workshops. Of om er een vergadering of netwerkbijeenkomst te houden bijvoorbeeld. Vergaderen in (beperkte) groepjes krijgt in onze anders-dan-andere sfeer een totaal nieuwe dimensie. Stukken effectiever dan op kantoor of in een zalencentrum naast de snelweg.

Zelfs vergaderen – als inspirerende start van de dag met een vers bereid ontbijtje – behoort tot de mogelijkheden. Achter in onze zaak hebben we daar een speciale ruimte voor. Maar ongetwijfeld heeft u zelf ook ideëen of vragen. Laat ze ons graag weten – we staan open voor alle suggesties!