Beleef ook onze fameuze HighTea

Een HighTea is een must voor hen die samen genieten tot een ware belevenis willen maken. Een moment van rust en aandacht voor elkaar, en dat geldt ook voor de lekkernijen die wij op zo’n dag met liefde voor u klaarmaken. We zorgen ervoor dat ‘beleving’ na onze HighTea een nieuwe betekenis voor u krijgt.

Want een HighTea is bij ons nét even anders dan u wellicht zou verwachten. Uw gezellige samenzijn staat voor ons centraal, als bijdrage aan uw eigen, waardevolle tradities. Aan sfeervol gedekte tafels laten wij u en uw gasten genieten van zelfgemaakte sandwich. Als zoete gang serveren wij versgemaakte scones met ‘clotted cream’ en overheerlijke soorten jam. De beleving krijgt zijn slotakkoord met een ruime keuze uit ons gebak van eigen keuken of smaakvolle chocolades. Of liever gezegd: onze HighTea is genieten in optima forma met uw familie, vrienden of vriendinnen!

Niet één HighTea is dezelfde omdat elke bijeenkomst zijn eigen, persoonlijke tintje heeft. En als u persoonlijke wensen graag in een smaakvolle vertaling wenst, laat het ons gerust evenweten. We denken met alle plezier creatief met u mee. Ongetwijfeld komen we samen tot uw geheel eigen en unieke variant!

Mogelijkheden

Uw HighTea is bij ons mogelijk op weekdagen van donderdag tot en met zaterdag. Uw groepsgrootte kan variëren van 2 tot circa 22 personen. In overleg zijn ruimere openingstijden geen enkel bezwaar. Vanzelfsprekend houden we graag rekening met speciale dieetwensen, laat ze ons gerust even weten.

De kosten voor een HighTea bedragen € 25,00 per persoon, basisschoolleerlingen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar genieten mee voor € 20,00.