McKaela's: dé speciaalzaak voor uw koffie en thee

In hartje stad Sittard, op slechts enkele meters afstand van de sfeervolle Markt met zijn terrassen, vindt u McKaela’s. Onze speciaalzaak is gevestigd in een historisch pand waar wij verschillende soorten koffie verkopen en een thee-assortiment hebben van meer dan 140 verschillende soorten verse (!) thee.

Om uw beleving thuis compleet te maken, hebben wij tevens een uitgebreide collectie servies, een ruime keuze uit koffie- en theepotten in verschillende stijlen en geavanceerde espressomachines en handige waterkokers. Tot ons exclusieve assortiment behoren tevens diverse trendy lifestyle-artikelen.

Zin in een overheerlijke en uitgebreide hightea met verse scones, sandwiches, zelfgebakken taarten en natuurlijk heel veel koffie en thee? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
Wil u meer weten over koffie, de herkomst ervan, de verschillende soorten bonen, waar de diverse smaken vandaan komen? Wilt u ook de technieken van latte art leren of hoe je de perfecte espresso kunt zetten? Boek dan bij ons een interessante workshop, leuk als team-uitje of met een stel vrienden.

Historie en passie vloeien samen

Op 1 december 2011 zijn wij onze zaak gestart aan de Paardestraat in Sittard. Een prachtpand met een schitterende historische gewelvenkelder. Een geliefde plek voor onze gasten (al spreken we liever van onze vrienden) om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Die prachtlocatie had alleen één nadeel: de gewelvenkelder was én bleef vochtig, ondanks alle maatregelen die we ertegen hebben ondernomen.

Daarom hebben we verleden jaar de knoop doorgehakt en uitgekeken naar een nieuw onderkomen. Die vonden we in slechts zes weken tijd en we hebben hem helemaal naar onze eigen wensen aangepast en ingericht. Dat Sep óók bouwkundige ervaring heeft, droeg er mede aan bij dat we snel konden verhuizen. En het is net als bij elke verhuizing: als je eenmaal je plek hebt gevonden, voelt het alsof je er al jaren thuis bent.

Intimi weten het, maar voor veel buitenstaanders roept de naam van onze zaak een associatie op met een grote, internationale keten. Op zich begrijpelijk, maar niets is minder waar. Het is een oude Keltische voornaam en de naam van onze kleindochter. Hoewel ze nog piepjong is, wil ze McKaela's later graag van ons overnemen. Maar zover is het nog niet. Nog lang niet…

Wandel beslist eens binnen. Al is het maar om persoonlijk te beleven welke nieuwe wereld er voor u open gaat op het gebied van koffie en thee. U kunt er op uw gemak kennis mee maken aan een tafeltje in ons eigen ‘coffeetje’. Onze barista verzorgt graag voor u een latte, een cappucino, of elke Italiaanse koffie-klassieker waar uw persoonlijke voorkeur naar uitgaat!

Wij heten u van harte welkom!
Sepp en Jolanda Pintus