Koffie

Koffie is tegenwoordig een hele beleving, de hele entourage eromheen bepaalt de sfeer waarin van koffie kan worden genoten. En kwaliteit is daarbij van doorslaggevende betekenis. Mckaela's verkoopt koffie van twee exclusieve koffiebranders:

  • Boot Koffie uit Baarn dat met name is gespecialiseerd in ‘single estate coffees’ – koffiebonen die van slechts één plantage afkomstig zijn;
  • Ons eigen private label McKaela’s dat in Limburg wordt gebrand bij Beans Koffie in Ittervoort. Het label omvat exquise mélanges en kent tevens mooie estate-koffies.

Doorgaans hebben wij ruim 30 verschillende koffiesoorten in ons assortiment waartoe ook speciale varianten behoren, zoals de ‘Kopie Luwac’ en de ‘Jamaican Blue Mountain’.

In onze winkel serveren wij diverse koffiesmaken – waaronder milde, sterke én caffeïnevrije soorten. Ook de koffie-klassiekers, zoals een espresso, latte of cappuchino met ‘latte-art’ maken we graag voor u klaar. We hebben de bonen als espressobonen en kunnen ze de gewenste maling geven voor uw eigen zetwijze thuis, bijvoorbeeld als filterkoffie of geschikt voor uw half- of volautomaat, professionele espressomachine en natuurlijk ook uw espressopotje of cafétiaire. Let wel: elke zetwijze vereist zijn eigen, specifieke maling en zelfs speciale koffies. Juist dát is het geheim voor wie een écht lekkere koffie wil maken!